Érdemes emiatt orvoshoz menni?
Kb egy hete fájdogál az alhasam, volt két elég rossz napom de pár napja már javul. Viszont a kutyusom nagyon bújós lett. Olvastam hogy ez azért is lehet mert megérzik ha betegsége van a gazdinak.
Mivel már majdnem teljesen elmúlt a hasfájásom, így nem terveztem orvoshoz menni, viszont a kutyám viselkedése miatt egy kicsit beparáztam. Ti elmennétek emiatt dokihoz vagy nem érdemes mivel már szinte elmúlt a probléma?
(Nem vagyok terhes, ez biztos)
Nekem bal oldali hasfájás szokott lenni mensi előtt ha nem múlik menj el orvoshoz
Ja és ideje. Így írják :)
Nekem a jobb oldalon fájt kb 3-4 ujjnyival a köldök vonala alatt, de az egész alsó rész fezzes volt, kb mint egy puffadásnál
(Ó, Köszi, a j-ly nem az erösségem)
Nem hinném, ahol lakom nem hallatszott belőle semmi.
A vakbél az nem olyan, hogy nagyon hirtelen nagyon nagy a fájdalom? Eddig akiket hallottam azoknak mind elviselhetetlen fájdalmaik voltak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!