Hogyha agyvérzésem vagy stroke-om volt, azt utólag ki lehet mutatni valamilyen vizsgálattal? Kb 1 hónap elteltével.
Figyelt kérdés
Volt egy balesetem és nem derült ki, hogy mi miatt...nem emberi mulasztás vagy figyelmetlenség okozta, hanem rosszul lettem.
39N
aug. 22. 12:40
1/5 anonim válasza:
Mielőtt bármit is írnék kijelentem nem vagyok orvos! De gondolom erre való a CT vagy az MRI. Nekem meg korábban volt olyan fej fájásom, ami ütés szerű volt. Persze senki nem ütöttöt meg. De mégis úgy éreztem, mint ha jó erősen fejbe vertek volna. De ez szerencsére csak egy ütés szerű és múló érzés volt. Nem és nem voltam orvosnál ezzel a tünettel. Különben is mit mondtam volna. Hiszen külsérelmi nyomok nincsennek és nem is voltak rajtam.
2/5 anonim válasza:
Igen, ki. Hiszen ennek nyoma marad az érintett agyi területen és az ereken. Neurológushoz kéne elmenned és tovább küld CT, MR vizsgálatra.
3/5 anonim válasza:
Már 1 ilyen gyengébbel is orvoshoz kerülsz.A szédüléstől lehet baleset is.
4/5 anonim válasza:
Koponya MRI kimutatja, de nem mindig. Koponya CT csak elvétve, mert nem mutatja nagyon a lágyabb részeket, csak a csontokat .
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Koponya ct készült, mert a baleset után kórházban voltam 1 hétig, de az idegsebész azt mondta, hogy lehet, hogy érdemes lenne majd egy MRI-t is csináltatni, mert a ct-ből ez nem mondható meg.
Jövő hétre van időpontom neurológushoz.
Csak kíváncsi voltam, hogy ennyi idő elteltével várható e, hogy kiderül bármi...
aug. 23. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!