Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért fáj a fejem ha szilvát...

Miért fáj a fejem ha szilvát eszek?

Figyelt kérdés
Amikor szilvát eszek néhány óra elteltével mindig rámtör a fejfájás, ami olyan erős hogy gyógyszer kell hogy elmúljon. Elég 4-5 szilva hogy előhozza. Nemértem, 33 éves vagyok, és soha életemben nem tapasztaltam ilyet, pedig minden évben elég sok szilvát efogyasztok, közvetlenül a fáról. Mivel saját fa, és a kertben van így 100% hogy nem vegyszeres. Mikor elkezdett érni én már egész korán elkezdtem szedegetni és enni. Először nem tűnt fel az összefüggés, majd mikor feltűnt kipróbáltam hogy nem ettem több mint egy hétig. Még igaz első nap mikor nem ettem még fájt picit a fejem, de a második naptól nem. Majd eltelt még kb egy hét és újból ettem délelőtt és délután már megint fájt a fejem. Ma főztük a lekvárt és megint csipegettem belőle és ujból fájt a fejem.

aug. 20. 22:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Allergiás vagy valamilyen összetevőre.

Más gyümölccsel nincs így?

A szilvának nagyon magas a cukortartalma.

aug. 20. 23:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Epéd nem érzékeny?
aug. 20. 23:03
 3/4 A kérdező kommentje:

#1 Más gyümölcsel vagy zöldséggel sem vagyok így.

#2 Igen, eléggé az.

aug. 21. 09:23
 4/4 anonim ***** válasza:
A magokat ki kellett volna köpni!
aug. 21. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!