Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A munkáltatótól vagy az...

A munkáltatótól vagy az államtól hogy lehet kérni hogy a TB-t , meg az ilyen járulékokat ne vonják ?

Figyelt kérdés
2024. aug. 20. 00:56
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Öt évet húztam le az egészségügyben nekem senki se akarja elmagyarázni hogy itt milyen király állapotok vannak. Az hogy az Usában meg mi van nem érdekel mert nem ott élek
2024. aug. 20. 13:09
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem érted a lényeget! Ha nincs szerencséd, akkor sem kell indokolt esetben hónapokat várni. De szerintem ezt hiába mondom el ezerféleképp, nem fogod megérteni, mert ne is akarod.
2024. aug. 20. 13:16
 23/29 A kérdező kommentje:

Igen pont ezért mondom hogy teljesen elbeszélünk egymás mellett.

Peace!

2024. aug. 20. 13:18
 24/29 anonim ***** válasza:
Egyszerű matematika, hogy az embereknek kb fele rosszul jár a tb-rendszerrel.
2024. aug. 20. 20:38
 25/29 anonim ***** válasza:
77%
24: Mégis ők a szerencsések.
aug. 21. 05:41
 26/29 anonim ***** válasza:

25.

Igen, nagyon szerencsés vagyok, hogy 30 év alatt közel 25 milliót befizettem már és abból visszajött kb 150 ezer.

aug. 21. 07:50
 27/29 anonim ***** válasza:
Azért abba is gondolj bele, hogyha nem lenne TB-d és egy olyan betegséget diagnosztizálnának nálad, aminek a kezelése havi több százezer forint és életed végéig kellene kapnod, akkor mit csinálnál? Én pl nem is keresek annyit egy hónapban, amennyibe 1 db injekcióm kerülne (ami ráadásul nem is 1 havi adag)..
aug. 22. 02:57
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, hogy hány beteg cserélne veled szívesen, aki talán soha nem fizetett, vagy csak rövid ideig, ennek fejében azonban egy életen át kell kezeléseket, beavatkozásokat elviselni és betegnek lenni?
aug. 22. 13:11
 29/29 anonim ***** válasza:

27,28

Meglehet. Csakhogy vannak olyan betegek, nem kevesen, akik maguk tehetnek az állapotukról vagy annak romlásáról. Pl, mikor nem szedi a kapott gyógyszereit, nem fogy le, nem teszi le a cigit. Ezek helyett miért nekem kell fizetni az ő költségeiket? Igenis kellene a rendszerben lennie valamilyen (anyagi) motiváló tényezőnek, valamint mint lehetőségként olyannak, hogy kevesebbet fizetek, de cserébe tudomásul veszem, hogy bizonyos dolgokat nem kapok meg ingyen vagy kedvezményesen. Per pillanat mindenki szarik mindenre, van, aki kimondottan sportot csinál belőle, hogy orvoshoz járjon, meg túráztassa a rendszert mindenféle vélt vagy valós panaszokkal ezer kivizsgálást kérve, mert tőle ezután is ugyanannyi tb-t vonnak így is, hát legalább "elkölti".

aug. 22. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!