Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gomba elleni szerek valakinek...

Gomba elleni szerek valakinek valami tanács?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Épített műkörmöm volt már évek óta betört a körmöm viszont és elis küldtem a Körmösömnek hogy erre lehet e még építeni ő azt mondta hogy igen aztán a lényeg a lényeg hogy épített arra is én viszont fertőtlenítettem azért biztos ami biztos egy jó ideig aztàn most 1 napja valami Furát làtam ahogy nőtt le fele a műköröm egyből fel szedtem és sajnos be gombásodott viszont nem csak az hanem az is aminek semmi baja nem volt valószínű nem kezelte le rendesen.( már máskor is volt ilyen hogy sérültebb körmömre volt építve a régi körmösömnél és soha nem volt probléma )

Ti mit ajánlótok rà mi a legjobb melyiktől gyógyul meg a leggyorsabban ? Most vettem egy ilyen ecsetelőt carnation healthy nails Ez a neve remélem használni fog ! Soha nem voltam még így sőt soha nem volt még semmilyen gombám. Előre köszönök minden segítséget !!

aug. 19. 22:06
 1/2 A kérdező kommentje:
aug. 19. 22:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Elöször nem akarj mükörmöt (rengeteg esetben okoz gombásodást), másodszor menj el börgyógyászhoz, ha hatásos valamit akarsz.
aug. 19. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!