Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Éjszakai fájdalmas izomgörcs...

Éjszakai fájdalmas izomgörcs után még napokig fáj a vádlim (csak enyhén), ez normális?

Figyelt kérdés
aug. 18. 22:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Sürgősen keresd fel a háziorvosodat ill. menj tovább. Pont így jártam februárban, amikor egy hajnali erős vádli görcs (mint utólag kiderült) vérzést és ennek következtében kialakuló mélyvénás trombózist okozott. Az izomfájdalom pár nap alatt elmúlt, ám a következő napokban fura, ködös tudatállapot jött létre és nehézlégzés lépett fel, 30-50 méterenként meg kellett állnom, mert nem kaptam levegőt, aztán kb. 5-7 nappal az eset után otthon elájultam. A mentők azonnal bevittek az intenzív osztályra, ahol megállapították a tüdőembóliát, amit heparinos kezeléssel sikerült visszafordítani. A mélyvénás trombózist igazolta az ultrahangos vizsgálat. Azóta a folyamatos gyógyszeres kezelésnek hála nagyjából felépültem.
aug. 19. 08:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy megírtad, figyelni fogom a tüneteket. Örülök, hogy végülis jobban lettél, nagyon ijesztő a történet.
aug. 19. 08:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!