Hólyaghurut elmúlik magától?
Figyelt kérdés
Túl vagyok már két antibiotikum kúrán. Semmit nem használtak. Urológiára meg decemberre kaptam időpontot.aug. 15. 19:06
1/6 anonim válasza:
Igen elmúlhat mert az ilyen jellegű antibiotikumos sok esetben később fejtik ki a hatásukat.
C-vitamin, 3l tiszta víz és pihi.
2/6 Ypszilon1980 válasza:
Hogy kapsz decemberre időpontot, mikor sürgősséggel akármikor lehet menni? Háziorvostól kérj oda sürgősségi beutalót, mondd, hogy nagy fájdalmaid vannak, nekem eből lett anno vesemedence gyulladásom, mert rossz gyógyszerrel kezeltek. Amúgy kamilla tea, tőzegáfonya és sok folyadék.
3/6 anonim válasza:
Ilyen esetben ki kell tenyészteni a vizeletet és annak alapján célzott antibiotikumot kell adni. Ezt a háziorvos is megteheti, ha még nem tette meg. De ahogyan előttem írták, a háziorvos adhat sürgős beutalót szakrendelésekre, amivel 24 órán belül el kell menned a rendelésre és 24 órán belül el kell, hogy lássanak.
4/6 anonim válasza:
Nem volt gyógyszerem, csak filteres tőzegáfonya tea volt itthon, és gyorsan rendbejött a hólyaghurutom. Sok vizet is ittam mellette.
5/6 anonim válasza:
Elvileg magától is meg kell gyógyulnia, de lehet siettetni a fentiekkel.
6/6 anonim válasza:
Mindenképp írass antibiotikumot. Mert lehet úgy érzed elmúlt, de a bacik ott maradnak aztán újra kiújul.
Ha vége az antibiotikum kúrának, esténként igyál meg egy pohár d mannóz poros vizet. Megelőzésként. És mindig figyelj, hogy elég folyadékot fogassz, ami nem kávé, gyümilé, energiaital...stb. Inkább sima víz vagy tea. Sose tartogasd a pisit, ha van lehetőség rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!