Feküdtek már úgy le aludni h kellett pisilni? Ha igen éjszaka kentetek vagy birtátok reggelig?
Figyelt kérdés
Nekem olyan volt h egyszer lefeküdtem és akkor lett nagyon erős pisiingerem de nem akartam felkelni elaludtam reggel 7 kor ébredtem de egyenes utam vezetett a WC-re mert már erre ébredtem h nem bírom.aug. 14. 09:20
13/25 A kérdező kommentje:
10.Nem vagyok az
Komolyan 12. sajnálom, hogy történt?
aug. 14. 19:23
14/25 anonim válasza:
Lusta voltam felkelni és visszaaludtam. Aztán álmomban láttam wc-t és használtam. Csapda volt, mert valójában is pisiltem. Az ágyamba 🤷♂️😂 hát ez van, bárkivel megeshet.
15/25 anonim válasza:
Igen, és hajnal 2 kor is amikor felébredtem már nagyon kellett, feszült a hólyagom, de visszaaludtam, mert álmos voltam és simán aludtam 6-ig, akkor nagyon kellett és rengeteget pisiltem. Olyankor már annyira jól esik végre pisilni.
16/25 A kérdező kommentje:
Bírtad volna még
aug. 17. 11:56
17/25 anonim válasza:
Igen, lefekvés előtt nem megyek, de reggel már nagyon kell pisilnem
19/25 A kérdező kommentje:
17-es és reggel meddig bírnád?
aug. 20. 13:44
20/25 anonim válasza:
(17) az attól függ, előző nap mikor pisiltem utoljára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!