Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A tanévet elkezdhetem 6...

A tanévet elkezdhetem 6 hónapos terhesen, taníthatott ha az orvos azt mondja minden rendben és féküdnöm nem kell?

Figyelt kérdés
Attól félek h a baba egyre nagyobb lesz és nyomni foglya a hólyagomat is és ha nem bírok ki 45 percet!? Vagy a gyerekek hozzá ne érjenek erősen a hasamhoz mert alsósok azért még szokták megölelni a tanító nénit!? (A vezetés nagyon kéri h őszi szünetig ha bírom maradjak mert a kolléga aki gyesen van akkor utánna tudna visszajönni és cserélünk nem tudom mondtam h ha bírom maradok de onnantól már 2 hét van csak a szülésig !?)

#szülés #iskola #Taníttás
aug. 13. 13:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Itt csak egyedul az a kerdes, hogy TE mit akarsz? Maradni? ;-)
aug. 13. 14:06
 2/17 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom tanácstalan vagyok az igazgató a barátnőm mivel ő kér maradni is akarok de féltem is a gyermekeket. Egészséges lenne a gyerekem születése elött 2-3 héttel még dolgoznom?
aug. 13. 14:10
 3/17 A kérdező kommentje:
Elnézést nem igazgató igazgatónő rosszul fogalmaztam
aug. 13. 14:11
 4/17 anonim ***** válasza:

Ha nem bírod ki pisilés nélkül, akkor az a megoldás, hogy kimész pisilni 3 percre. Az alatt kényelmesen belefér a vizeletürítés és a kézmosás is.

Ha valahogy a vezetés (igazgató) fülébe jutna (kétlem), akkor beszámolsz neki erről a fiziológiás szükségletedről, és jelzed, hogy 3 perc volt.

Ha erre csesztet, akkor meg elmész szülésire. Ha olyan fontos az igazgatónak, nem fog kitenni 2-3 perc miatt, ha nem 5 percenként 2-3 perc az a 2-3 perc.

aug. 13. 14:15
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idős kismamaként én már nem maradnék. Óvónő vagyok és pontosan tudom, hogy az az ölelés a gyerekektől néha úgy jön, hogy simán belefejelnek az ember hasába. Persze ez nem szándékos, de nem hiszem, hogy jót tenne a babádnak. Nem beszélve az őszi időszakban beinduló vírusokról. De dönteni neked kell.
aug. 13. 14:18
 6/17 anonim ***** válasza:

Kemény feladat, az biztos. Felelőtlenül nem kezdheted el az évet, pedig valahol az lenne az ideális, hogy kipróbálod, bírod-e?!

Ha jóban vagy az igazgató(nő)vel, beszéljétek meg, hogy legyen B terv, ha te nem bírnád, vagy hamarabb szeretnél szülésire menni!

aug. 13. 14:28
 7/17 A kérdező kommentje:
Könyörög mint barátnőnek h maradjak de az orvos azt mondja saját felelőségemre, férjem azt h én döntök. Azt én sem akarom h 2 hét után azt mondom nem bírom. Meg mit mondok a gyerekeknek mért megyek ki az óráról tanàrként márpedig most tartok ott h 2 óránkén muszájosdót használnom, persze én nem akarok kimenni majd de ha ez már rosszab lesz és a baba rúg dal lehet lesz olyan amikor muszáj lesz.
aug. 13. 15:23
 8/17 A kérdező kommentje:

*muszáj mosdót

Telefonom mindig áttalakítja

aug. 13. 15:24
 9/17 anonim ***** válasza:

A kétóránkénti pisilés nem lenne gond, elmész max minden szünetben. A random ölelésektől se félnék, jól be van ágyazva az a gyerek. A betegséget hazahozza a saját is.

Ennek ellenére, mivel úgy tűnik, te nem éreznéd magad biztonságban, nem mennék a helyedben. Ez objektív ok is, hiszen ha stresszelsz, a babának se jó. Csak akkor menj, ha teljesen okénak érzed.

aug. 13. 16:19
 10/17 anonim ***** válasza:

"az orvos azt mondja saját felelőségemre"

En hallgatnek az orvosra. Foleg ugy, hogy te sem vagy biztos benne, hogy visszamennel-e? A szuletendo gyereked es a te egeszseged legyen az elso. Mentalisan is, fizikailag is.

aug. 13. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!