Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek ebből lehet baj?

Szerintetek ebből lehet baj?

Figyelt kérdés

A mai nap folyamán itt szegeden le akartam menni egy ilyen szenyvíz csatornához mert vannak bene aranyos tekik, és fogni egyet hálóval, de mikör jöttem elfele elestem es nagyon csúnyán lehorzsoltam magamat, lentebb kép linkeket is írtam, és attól félek hogy nem e kaphattam el e veszetséget el a szenyvízcsatornából, nagyon félek emiatt, betadinnal le fertőtlenítettem már...

[link]

[link]

[link]

[link]

aug. 12. 21:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Holnap meglátogatod a háziorvost
aug. 12. 21:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Jól tetted, hogy lefertőtlenítetted a sebet. Sajnos, képekről nem lehet megválaszolni a kérdést. Mindenképpen, mihamarabb jó lenne meglátogatni az orvost. Egyrészt azért, hogy biztosan ne legyen baj, másrészt azért, hogy te is megnyugodj ezzel kapcsolatban.

Jobbulást!

aug. 12. 22:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Teljesen őszintén kérdezem, hogy mi a fenéért mész le, szennyvíz csatornákhoz teknőst fogni??

A veszettséget nem így kapják el az emberek, de ha meg szeretnél nyugodni menj el orvoshoz, max. kapsz egy tetanuszt.

De ha ennyire félsz egy eséstől, mi a szarért akartad kihalászni szegény teknőst, aki egy szennyezett vízben él? Mit akartál vele csinálni?

aug. 12. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!