Vérvétel előtt,ha minnél több vizet iszok, annál hamarabb tudják leveni a vért?
Figyelt kérdés
aug. 12. 20:32
3/7 Ypszilon1980 válasza:
Hát hígabb lesz az biztos, könnyebb levenni, de a hamarabb szó itt annyira nem értelmezhető, nem biztos.
4/7 anonim válasza:
Valójában nem igazán, hiszen a megivott folyadék részben lassan jelenik meg a vérben még túlzott kiszáradás esetén is és annak úgyse a teljes mennyisége kerül a vérbe ill. marad ott. Csak ugyebár az orvoslás esetében is vannak mindenki által elfogadott hiedelmek, amik természettudományos helytállóságát soha senki nem vizsgálta és igazolta.
5/7 anonim válasza:
nagyon egyszeru probalj egy suru folyadekot atpreselni egy csövön aztan egy higabbat. Ennyi.
Erzesre nincs különbseg. Mentem mar total dehidraltalva vervetlere amikor szeboltak de nehezen megy...ugyanugy ereztem mint amikor normalisan mentem.
"ereztem" szoval fajni ugye az tulzas
6/7 anonim válasza:
Bő folyadékfogyasztás után a vénák telődése jobb, könnyebb szúrni.
7/7 anonim válasza:
Ha annyit iszol hogy ne legyél kiszáradva az valószínűleg segít, azon túl "minél többet" inni már felesleges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!