Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Endokrinológiai vizsgálat...

Endokrinológiai vizsgálat hogy zajlik?

Figyelt kérdés
aug. 12. 17:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kb sehogy. Mint egy beszélgetés. Elmondod mi a bajod, az orvos elrendel egy lista vérvételt, visszamész az eredményekkel és kielemzi és az alapján ajánl dolgokat. Néha szokott lenni ultrahang, de az ritkán van diagnosztika miatt, sokszor csak állapotfelmérésre van.
aug. 12. 17:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem így zajlott: részletes beszélgetés, kikérdezett az orvos. Megnézte a többi leletem (másfajta betegségem is van). Elküldött vérvételre, pajzsmirigy ultrahangra.

Utána visszamentem az eredményekkel, végigolvasta mindet. Mondta a diagnózist, megbeszéltük a kezelést. Milyen gyógyszert kell szedni, hogyan. Milyen vitamint. Milyen gyakran kell vérvételre menni.

aug. 12. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!