Hogy zajlik ilyenkor a hormonpanel vizsgálat? Nem tudom most már biztosan, mikor menjek, melyik napon.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Endokrinológusnál jártam, mert feltehetően nincs rendben valami hormon ügyileg sem. Viszont most nem tudom, a hormonpanel vizsgálatra mikor menjek el. Van ugye a 21-23. napon történő vérvétel, ami elvileg a progeszteront nézi. A többit pedig a ciklus 3-5. napján kellene nézni? Így egyben van a beutalón minden, és elvileg a 21. napomon kellene menni.
Sajnos nem tudtam elérni a doki asszisztensét, hogy rá tudjak kérdezni. Mit gondoltok?
Most pedig lehet hamarabb meg fog jönni a vérzésem legalább 4 nappal, mert olyan jellegű fájdalmam van. 😕
A 3-5. napinak csak a ciklus elején van értelme, a másiknak meg peteérés után egy héttel, nem lehet egyszerre csinálni a kettőt.
Ha rosszul adta a beutalót, kérj újat. A ciklus elején több hormont néznek, én első körben oda mennék, ha választani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!