Salvia nevű növényről mi a véleményetek? Aki próbálta mit tapasztalt? Mit gondol róla?
Érdekes:D Én nem tudtam rendesen letüdőzni, így elég furcsa volt. Nm haluztam tőle, csak mintha minden olyan furcsa és idegen lett volna. Elég kellemetlen volt, mert a hatás után fél-1 órával is még néha úgy éreztem, hogy csak hallucinálok. Kicsit ijesztő volt:S
De barátaimnak nagyon bejött, nekik rendesen beütött:D
zsálya
Salvia officinalis - orvosi zsálya
az a véleményem róla, hogy négyszögletes a szára, nekem nagyon bejön, mert erről megismerem.
:D
az orvosi zsályás vagyok
:)
eszembe jutott még a Salvia splendens is, ez a paprikavirág :) aminek ugyan nem szögletes a szára, de azért még felismerem :D
Ha előhozza a rejtőző skizofrén hajlamot, az NEM múlik ez utána. Ha valaki hajlamos a skizofréniára, abból bármilyen pszichedelikum előhozhatja, így a salvia is. Hallottam olyan emberről, aki pszichiátrián kötött ki egy kiadós zsályázás után. (mondjuk hülye is volt az ürge, mert 1g 20x-os kivonatot szívott el)
Hogy a kérdésre is válaszoljak: Nekem első alkalommal egy három óráig tartó bad tripet okozott. Második alkalommal már sokkal pozitívabb volt, de ott nem engedtem el annyira a tudatomat, mint az elsőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!