Mt tehetek a házi orvosom ellen, ha a házi orvosom gondnokság alá helyezést kezdeményez ellenem?
Figyelt kérdés
A napokban el voltam a házi orvosomnál! És mint egy fél tucat orvosi beutalót kaptam tőle! Köztük pszichiáterhez is kaptam bed utalót! A Beutalóra rá írta a házi orvosom hogy "F4120 Kevert szorongásos és depressziós zavar" "Kérem a fent nevezett paciensesem szíves szakvizsgálatát. sz sz gondnokság alá helyezés." De mit jelent az "sz sz" a házi orvosi le írásban, és miért kell F4120 BNO kód miatt valakit gondokság alá helyezni? A pszichiáterhez 2024 augusztus 28 szerdára van jelenleg időpontom. És igen ez idáig soha sem jártam pszichiáternél. Ugyanis ez idáig nem volt rá szükségem! De most hírtelen a házi orvosom szerint F4120 BNO kód miatt szükségessé vált a pszichiátriai vizsgálatom.aug. 8. 19:14
1/15 A kérdező kommentje:
**** pszichiáterhez is kaptam be utalót! *** Kell-e tartanom tőle? Már mint a gondnokság alá helyezéstől?
aug. 8. 19:15
3/15 anonim válasza:
Szükség szerintet jelent, ezt majd a pszichiáter eldönti.
"És igen ez idáig soha sem jártam pszichiáternél. Ugyanis ez idáig nem volt rá szükségem! "
Egyszer mindent el kell kezdeni.
4/15 anonim válasza:
Azért önmagában a depresszió és a szorongás nem ok a gondnokság alá helyezésre. Ilyen meggondolással az ország felt gondnokság alá kellene vonni.
5/15 anonim válasza:
Elírhatta. Ilyen diagnózissal nem szoktak gondnokság alá helyezni, ellenben pszichiátriai GONDOZÁS szükséges lehet. Ami azt jelenti, hogy időszakonként, ahogyan a pszichiáter látja, meg kell jelenned a gondozóban.
8/15 anonim válasza:
Azért ha a vizsgálat lezajlott, én elgondolkodnék egy háziorvos-váltáson.
9/15 anonim válasza:
8) és ezt abból a 10 sorból szűrted le, amit a kérdező írt?
10/15 A kérdező kommentje:
5-ösnek! Kinél? Dr. Tóth Zoltánnál? Aki csak a ripedront ismeri! 6-os! Az a panaszom hogy fáj a hátam.
aug. 8. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!