Lányomnak nő a hasa, viszont menstruál,lehet,hogy terhes? Ha, már látszik, valószínű, hogy akár 3-4 hónapos terhes, is lehet?
#17 a pap is holtig tanul.
Bár ez az ismerősömnek volt ilyen 20-30 éve, nem nevezhető biztos információnak.
Van aki még 30 évesen se tudja, mi a különbség pecsételés és mensi között.
Sziasztok.
A feltett kérdésemre kértétek, hogy írjam meg, mi volt az orvosnál.
Terhes volt a lányom, de már az embriót nem látta az orvos,csak annyit mondott, hogy biztos felszívódott a baba.
Mondjuk elég furcsa, mivel nem ment vissza a hasa, még mindig nagy. Utána olvasott a lányom és sok helyen írták, hogy a hüvelyi ultrahang náluk sem mutatta ki a terhességet.
Jah, és semmi nőgyógyászati betegsége nincs.
A hasa valószínűleg a zsírréteg miatt nagy. Megoldás: hasizom erősítő gyakorlatok. Pl a Callanetics gyakorlatok nagyon jók.
Sokféleképpen lehet hasra hízni, mármint a formája különböző lehet a hasnak.
Kérdező: az emelkedett progi miatt nagyon lehet puffadni, vizesedni már az elején, és igen, spontán vérzéssel is elhalhat a terhesség, ami olyan, mint egy sima menzesz és semmilyen utólagos beavatkozás nem kell... Én is rémesen puffadtam vetélés előtt, voltak esték 8 hetesen, amikor olyan voltam, mint egy 5 hónapos terhes. :O
Sajnálom a lányodat. :( Ki kéne vizsgáltatni, miért vetélt el többször is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!