Lányomnak nő a hasa, viszont menstruál,lehet,hogy terhes? Ha, már látszik, valószínű, hogy akár 3-4 hónapos terhes, is lehet?
Ó sem tudja,nincs semmi terhességre utaló jel, csak nől a hasa.
Nem a háta mögött érdeklődöm.
Hát azért remélem azt tudjátok, hogy mi kell a terhességhez? Volt szexuális kapcsolata férfival védekezés nélkül az elmúlt hónapokban? Pár száz forintért lehet kapni terhességi tesztet, csinálja meg a lányod.
Amúgy igen, lehet terhes úgy is, ha menstruál végig.
Inkább 4-5 hónap.
A "viszont menstruál" mit jelent pontosan? Az elmúlt 3-4 hónapban is? Mert akkor kizárt.
26 éves.Nem vagyunk h.. Lyék, mert sajnos néhány hozzá szólásból ez jön le!
Volt már 3 vetélése és fél a kudarctól, ezért nem csinál tesztet.Nagyon szeretne kisbabát!
De, holnap megy orvoshoz.
Csak, mint érdekesség tettem fel a kérdést, mivel menstruál, attól függetlenül lehet, hogy terhes?
Ismerek valakit, akinek hasonló "tünetei" voltak.
Azt hitte terhes, bár nőgyógyászhoz nem járt. Mondjuk nem is értem az ilyet. Én amikor 1 hét késés után pozitívat teszteltem, egyből hívtam a nőgyógyászt.. nemhogy hónapokig ne menjek semmilyen kivizsgálásra, amikor a gyermekem egészsége a tét.. Aztán valami bibi lett, a "terhességével". Kiderült, valami nagyon komoly nőgyógyászati problémája volt (természetesen a terhesség csak a fejében létezett). Ha jól tudom, a méhét is eltávolították.
Mielőbb menjetek el a
lányoddal orvoshoz/nőgyógyászhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!