Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lányomnak nő a hasa, viszont...

Ilona67 kérdése:

Lányomnak nő a hasa, viszont menstruál,lehet,hogy terhes? Ha, már látszik, valószínű, hogy akár 3-4 hónapos terhes, is lehet?

Figyelt kérdés
Terhesség?

aug. 7. 15:15
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle.
aug. 7. 15:20
 2/30 A kérdező kommentje:

Ó sem tudja,nincs semmi terhességre utaló jel, csak nől a hasa.

Nem a háta mögött érdeklődöm.

aug. 7. 15:24
 3/30 anonim ***** válasza:
Hány éves?
aug. 7. 15:25
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért remélem azt tudjátok, hogy mi kell a terhességhez? Volt szexuális kapcsolata férfival védekezés nélkül az elmúlt hónapokban? Pár száz forintért lehet kapni terhességi tesztet, csinálja meg a lányod.

Amúgy igen, lehet terhes úgy is, ha menstruál végig.

aug. 7. 15:27
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Terhességi teszt nem jutott eszetekbe?
aug. 7. 15:27
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Gondolod, hogy ezt mi hamarabb megtudjuk neked mondani mint egy terhességi teszt?
aug. 7. 15:35
 7/30 anonim ***** válasza:
13%

Inkább 4-5 hónap.

A "viszont menstruál" mit jelent pontosan? Az elmúlt 3-4 hónapban is? Mert akkor kizárt.

aug. 7. 15:39
 8/30 A kérdező kommentje:

26 éves.Nem vagyunk h.. Lyék, mert sajnos néhány hozzá szólásból ez jön le!

Volt már 3 vetélése és fél a kudarctól, ezért nem csinál tesztet.Nagyon szeretne kisbabát!

De, holnap megy orvoshoz.

Csak, mint érdekesség tettem fel a kérdést, mivel menstruál, attól függetlenül lehet, hogy terhes?

aug. 7. 16:11
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Itt a gyakorin ezt nem fogjuk tudni megmondani hogy terhes vagy nem terhes. Minden esetre ha véletlen valami csoda folytán terhes lenne, nem normális közben a vérzés és hamarabb kellett volna orvoshoz fordulni.
aug. 7. 16:15
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek valakit, akinek hasonló "tünetei" voltak.

Azt hitte terhes, bár nőgyógyászhoz nem járt. Mondjuk nem is értem az ilyet. Én amikor 1 hét késés után pozitívat teszteltem, egyből hívtam a nőgyógyászt.. nemhogy hónapokig ne menjek semmilyen kivizsgálásra, amikor a gyermekem egészsége a tét.. Aztán valami bibi lett, a "terhességével". Kiderült, valami nagyon komoly nőgyógyászati problémája volt (természetesen a terhesség csak a fejében létezett). Ha jól tudom, a méhét is eltávolították.

Mielőbb menjetek el a

lányoddal orvoshoz/nőgyógyászhoz!

aug. 7. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!