Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Meglevo anyajegyek kidudorodnak?

Meglevo anyajegyek kidudorodnak?

Figyelt kérdés
Csak 2 het mulva kaptam idopontot borgyogyaszhoz, addig meg szetstresszelem magam.... terhesseg alatt nott ram par uj, ami elvileg normalis, viszont az utobbi idoben azt vettem eszre, hogy tobb is kicsit kidudorodik, nem veszesen de ha ugy eri feny akkor elegge latszik. Regen biztosan nem ilyenek voltak...ez mitol lehet?

aug. 6. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Azt nem tudom, mitől lehet, de nekem több ilyen is van, és semmi bajuk.
aug. 6. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Ami igazán kidudorodik, az nem csak bizonyos fényviszonyok között látszódik.
aug. 6. 20:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem terhesen minden létező bőrbajom is előjött...

A szokásos linea nigrán kívül volt korábban színtelen, azaz világos bőrszínű anyajegyem, aminek fekete lett a közepe, csomó új anyajegyem lett, apró futószemölcs-szerű kis izék nőttek a felsőtestemen, és még egy pyogen granulómával is gazdagodtam 😣

Persze én is voltam bőrdokinál, de mindenre azt kaptam szerencsére, hogy csak hormonális változások. Minden helyreállt szülés után (mondjuk kellett vagy 1-1,5 év), egyedül a pyogen granulómát kellett sebészileg eltávolítani több okból (szülésnél bevérzett, a szoptatásnál is útban volt, valamint a biztonság kedvéért kellett egy szövettan), de lehet, hogy még az is felszívódott volna vagy ilyesmi...

Szóval szerintem aggodalomra egyelőre nincs okod, de jól teszed, ha megmutatod egy hozzáértőnek!

aug. 6. 20:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Sima barna anyajegyek, a legtobb ha "oldalrol" nezzuk nem dudorodik ki kb csak "foltok"boron. Eddig ezek is olyanok voltak es most mar kidudorodnak fenyes a feluletuk.
aug. 6. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!