Lehet attól bajom ha úgy megráz az áram hogy begörcsöl mind a két karom foltokat látok és zsibbadok?
Figyelt kérdés
Éppen szerelem a tv-t és véletlenül beletenyereltem a tápjába.... (két kézzel)2010. nov. 1. 20:41
11/13 anonim válasza:
Szia!
Én kérdeztem, hogy értesz e hozzá!
Én sokat barkácsolok. Bármit, akár tv-t is. De ha bele kell nyúlni a fesz alatt levő TV-be ( főleg a régi képcsövesbe) akkor a jobb kezemet a hátam mögé rakom, és csak a balban levő szerszámmal dolgozok. Két kézzel sose.
12/13 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Nem inkább a bal kezed teszed a hátad mögé? Ugyanis mint tudjuk bal oldalt van a szív. És ha bal kézzel nyúlsz bele akár a szíved is megállhat. Ha jobb kezeddel szerelsz akkor viszont ha megráz és áthúz rajtad nem éri a szíved. Ezért is van az hogy pl kismegszakítót jobb kézzel kell felkapcsolni hiába is elvileg nem rázhatna meg. Tudom már majdnem egy év eltelt a kérdés óta de azért leírom.
13/13 anonim válasza:
Èn 2 évesen nyomtam a kést a konektorba nem vittek orvoshoz!Most 14 évesen vagy késöbb lehet tőle bajom?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!