Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi történne ha egy serdülő...

Mi történne ha egy serdülő fiú mondjuk 13 éves korában elkezdene SERM-et szedni?

Figyelt kérdés

Ugye ezek a szerek, növelik az LHt és FSHt, ami a heréket irányítja, és növeli a tesztoszteron szintet. Tegyük fel hobbi sportoló, tehát nem a gép előtt döglik egész nap. Vajon jelentős fizikai előnyt szerezne a társaival szemben? Tegyük fel, hogy rendszeres vérvétel és ciklusolva szedi, mint ahogy a kokszot szokták, olyan módon, hogy a negatív mellékhatások ne legyenek.

Vagy lehet lesznek.

Szóval mi történne hogyha egy éppen serdülni kezdő szedne ilyesmit?

aug. 6. 12:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem így értetted a kerdést, de ezt találtam.

Tedd be fordítóba.

[link]

"kevés kutatás áll rendelkezésre a SERM-ek nemi megerősítő gondozásban való alkalmazásáról"

aug. 6. 12:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez ilyen transzformerszekről szól. Én normál fiúkban lennék kíváncsi hogy milyen lenne a hatása. Nagyon alacsony volt mindig a tesztoszteronom, ez látszik rajtam. Későn is kezdtem érni nagyon. Kíváncsi lennék milyen hatással lett volna, ha Clomidot szedtem volna mondjuk 13 éves koromtól, hogy a tesztoszteron szintemet beindítsuk, és magasan tartsuk.
aug. 6. 17:34
 3/7 anonim ***** válasza:

2.

Ki lehet belőle szedni a lényeget, ha van biokémiai alapod.

Ha alacsony a tesztód ezt honnan tudtad meg?

Magánlabor?

Ha nem magánlabor akkor endokrinológus kérheti TB-re.

Ő miért hagyta annyiban?

aug. 6. 18:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Már kokszolok. Nyilván gyerekként tesztoszteront nem lehetett szedni. De mi a helyzet az ilyen szerekkel. Kíváncsi lennék.
aug. 7. 17:00
 5/7 anonim ***** válasza:

4.

Nem válaszoltál, hogy honnan tudtad meg?

Endokrinológus?

Vagy csak azt gondolod, mert fejletlen voltál?

Mi volt az oka a csökkenést termelésnek?

Egyébként gyerekkorban is adnak hormont orvosi felügyelettel.

Tehát? Látott orvos?

Egyébkent kizárt, hogy ösztrogén befolyádolással segíthettek volna.

Inkább hipofizis háttér a legvalószínűbb.

aug. 8. 14:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem ez a kérdés hanen az, hogy milyen hatással lenne a tesztoszteron termelésre egy serdülőben, és az fizikálisan milyen hatással lenne
aug. 8. 15:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Nézd, ha nyeszlett vagy és bekepzelted, hogy az alacsony tesztód miatt, most meg tolod, akkor keresgélj tudományos cikkeket, hogy mi lett volna ha...?

Próbáltam segíteni, de qurvára nem mindegy, mi az oka az alacsony szintnek.

aug. 8. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!