Sokan hordjátok a pelenkát szexuális dologból kifolyólag tele minden oldal vele fiú lány vegyesen csak titkoljátok vagy arcot kitakarva mutogatjátok magatok.nem meritek felválalni?sajna nem ezt látom
Figyelt kérdés
aug. 6. 04:10
1/3 anonim válasza:
Persze hogy nem merik és én sem. Ki a fene akarná, hogy esetleg család/munkahely megtudja ezt? Abból hogy ezt valaki "felvállalja" semmi előnye nem származik belőle. A világnak meg csak úgy semmi köze ehhez, ezért nem híresztelik meg tetoválják a homlokukra.
2/3 anonim válasza:
Én is szoktam néha és csak egy jó barátom tudja rólam.
3/3 anonim válasza:
Én nem szexuális céllel, de pl hosszabb buszúton fel szoktam venni felnőtt pelenkát. Volt már, hogy "életet mentett". Gyengébb a hólyagom az átlagnál, vagy nem tudom, de én sok órán keresztül nem tudom tartogatni. Nyilván nincs rámírva, meg ismerkedésnél sem azzal szoktam indítani, hogy néha be szoktam magama pelenkázni. Nem lenne túl megnyerő. Legyen ez számodra kérdező bármilyen meglepő is. Szerintemérthető hogy ezt, vagy bármilyen más szexuális fétist az ember nem kürtöl világgá. Én nem is lennék kíváncsi a másére. Legyen ez mahánügy!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!