PIP-ízület sérülése után bedagadt az ujjam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Másfél hónapja kb a bal mutatóujjam PIP-ízülete megsérült, ezután 2 hétig sínben volt és meggyógyult, tudtam mozgatni rögtön egy pár nap otthoni torna után. Viszont pár héttel ezután már azt hittem ugyanúgy megerőltethetem és valami olyat csináltam ami valószínűleg nem tett neki jót. Azóta ugyanúgy bedagadt mint amikor levált az ízület, csak most nem lila, nem fáj és tudom mozgatni csak behajlítani nem egy nagyon-nagyon kicsi területen. Ez normális, megerőltetés miatt volt vagy esetleg ujjtorna hiánya által bekövezkezett bedagadás? El fog múlnk magától?aug. 4. 13:08
1/2 anonim válasza:
Egy sérült ízület már soha nem lesz olyan, mint régen. Ha megerőlteted, akkor lehet ilyen. Pihentesd és el fog múlni. De máskor is lehet majd ilyen.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat! Utólag belegondolva ahogy utánanézzem többen is írták, hogy nem lesz olyan mint régen tehát megnyugodtam
aug. 4. 14:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!