Mi miatt aludtam ilyen mélyen és ilyen kényelmesen?
A körülmények és betegségeim miatt borzasztó alvó vagyok. Ha 3 havonta egyszer ki tudom magam aludni, akkor lehet, hogy sokat is mondtam.
Ma ébredéskor (10:45 körül) megjegyeztem, hogy nagyon kipihentnek éreztem magam, nagyon jól éreztem magam, pedig semmi sem volt jobb, sőt inkább rosszabbak voltak a körülmények elalváskor.
Az időjárás miatt lehetséges ez? Nem tudom, hogy mióta nem volt ilyen (felhős és szeles) az időjárás. Gondolom a légnyomás is csökken az ilyen időjárásban, ami hatással van/lehet az emberi szervezetre.
Semelyik tényező sem volt kedvezőbb, mint korábban (azok sem, amiket nem soroltál fel).
Az ilyen jellegű időjárás tudja ilyen szinten befolyásolni az alvást / a kipihentség érzését? (Azt nem említettem, de Budapesten vagyok, körülbelül 400 m-rel tengerszint felett, tehát hegyen (de korábban is mindig ugyanitt voltam - mármint már közel 2 éve, ennek ellenére rendkívül ritkán tapasztalok valami hasonlót, ami valószínűleg az időjárásnak tulajdonítható).)
Csak nem mindegy, hogy mikor aludtam el.
És, mint írtam, de már harmadjára írom, hogy semmiben sem különbözött a korábbiaktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!