Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem tudom tisztára...

Miért nem tudom tisztára kitörölni a fenekemet? Hogy kell jól feneket törölni? Ahogy kijött egyből töröljem is?

Figyelt kérdés

Hiába törlöm és ha tisztának is tűnik (a papíron nincs semmi) a nap végére mindig van barna csík a nadrágomban, gatyámban. A fenék szőr miatt lehet?

Köszönöm a rendes válaszokat.

#törlés #Fenék szőr
aug. 3. 09:45
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

Nagyon bonyolult: otthon mosd meg kakkantás után, munkában meg használj nedves törlőt.

Ha továbbra is szivárog, akkor aranyered van, vagy a záróizmoddal van valami.

aug. 3. 10:17
 2/10 A kérdező kommentje:
De mennyire nyuljak be amikor megmosom???
aug. 3. 10:21
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Jezusom, semennyire - ha nem akarsz nagyobb problemat

aug. 3. 12:02
 4/10 anonim ***** válasza:
66%

Igényesebb helyeken a mellékhelyiséget (toalett) felszerelik bidével, altest mosó tál, ami kényelmes lehetőséget biztosít az alpos tisztálkodásra. Ezt sajátkezűleg végzi el az ember a meleg folyóvíz segítségével, hogy a végbélnyílás és környéke tiszta legyen. Szükség esetén a kézizuhany is megteszi,legugolva a vizsugarat a végbélnyílás irányába állítva, kézzel lesimítva a szennezést. Ettől függetlenül sajnos nem kerülhető el, hogy egy szellentés vagy néhány csepp vizelet az alsóneműbe kerüljön.

Ezért szükséges naponta tiszta alsóneműt használni.

aug. 3. 12:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Ritkábban menjél, akkor nem olyan nedves.
aug. 3. 18:53
 6/10 anonim ***** válasza:
vonalkódos alsónadrág
aug. 4. 18:33
 7/10 anonim válasza:
Én is mikor trágyázok nehezen bírom kitörölni a szőr miatt. Egy idő után elkezd csípni, de szerencsére annyira izzadok, hogy az ánuszom körül létrejön annyi verejték, hogy ujjal belenyúlok és kibírom vele mosni. Ettől függetlenül maradhat némi sársarab a szőrszálak között. Ha épp a munkahelyemen teszem ezt és végeztem az ujjam vagy a padlószőnyegbe vagy a székbe törlöm.
aug. 7. 13:25
 8/10 A kérdező kommentje:

7

Mért nem mosod meg az ujadat?

aug. 7. 14:11
 9/10 anonim ***** válasza:

8.

Ja, fúj. Vagy legalább nyalogatná le.

aug. 7. 14:52
 10/10 anonim ***** válasza:
A szőr miatt van. Ha szőrös, akkor azt csak vízzel tudod lemosni, a papír nem elég. Vagy leborotválod vagy vízzel mosod meg. Én inkább borotválom, mert ha nem otthon vagyok akkor nehezen oldható meg a vízzel való tisztítás.
aug. 8. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!