Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megéri orvosnak tanulni ?

Megéri orvosnak tanulni ?

Figyelt kérdés
Mi van ,ha jön egy újabb vilagjarvany és az eü dolgozókat is kötelezik az oltás felvételere? Én most sem oltattam be magam.nem is voltam beteg. De ha jön egy újabb járvány akkor sem oltatnam be magamat. Mit tanácsoltok?
aug. 2. 13:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
20 hat év orvosi után még jön a szakosodás, ami eltérő, ki mit választ, de általános orvosival együtt kb 10-14 évet tesz ki. Plusz orvosnak folyamatosan járnia kell továbbképzésekre, élete végéig az iskolapadban ül. 31 évesen már ne kezdje el. 45 évesen pályakezdő ne legyen már.
aug. 2. 20:14
 22/24 anonim ***** válasza:
Még talán egy fogorvosi vagy gyógyszerész oké, de az általános orvosi végeláthatatlan hosszúságú
aug. 2. 20:15
 23/24 anonim ***** válasza:
21) tisztában vagyok vele, az vagyok :) csak arra próbáltam rávilágítani, hogy lehet jól hangzik a 600-700 nettó, de nem egy 38 évesnek, aki piacképes diplomát akar. Amúgy annyira nem eltérő, a legtöbb primer szakvizsga 5 év, a ráépített meg még 2, nyilván beszámítástól függően. A bérezésben számít a szakvizsga, mert négyes kategóriába nem léphet szakvizsga nélkül, pont ezért nem is ösztönöz rá, mert az ötöst 10 év után kapja meg. Minek szakvizsgázzon az ember, ha 5 évig ugyanannyit keres, cserébe több felelősség meg munka.
aug. 2. 20:41
 24/24 anonim ***** válasza:
Sajnos lekésted, hogy eu-s parlamenti képviselő lehess. Talán majd a következő választáson indulhatsz. Nem kell hozzá más, csak pár hét haknizás országszerte...
aug. 3. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!