Megéri orvosnak tanulni ?
Figyelt kérdés
Mi van ,ha jön egy újabb vilagjarvany és az eü dolgozókat is kötelezik az oltás felvételere? Én most sem oltattam be magam.nem is voltam beteg. De ha jön egy újabb járvány akkor sem oltatnam be magamat. Mit tanácsoltok?aug. 2. 13:43
11/24 A kérdező kommentje:
Pü vel nem lehet jól keresni.sok pénzt ....
aug. 2. 16:33
12/24 anonim válasza:
Szóval te csak simán sok pénzt akarsz keresni?
13/24 anonim válasza:
11 igen? 🤣🤣🤣 Pedig elég szép kis fizetések vannak a környékünkön. Számvitellel továbbmehetsz adószakértőnek vagy könyvvizsgálónak is. Az se keres éppen rosszul. De ha annyi a célod, hogy semmit nem csinálsz csak dőljön a lé, akkor tényleg nem ez a pályád. Ez sem.
14/24 A kérdező kommentje:
Miért mennyit keres nettó egy konyvvizsgalo
aug. 2. 17:16
15/24 anonim válasza:
Honnan a picsából tudjam, hogy milyen kedvezményekre vagy jogosult, hány gyereked van, mennyi idős vagy, van e tartós betegséged és jogosult vagy e az első házasok kedvezményére? Nagyon sok mindentől függ kinek mennyi a nettója
16/24 A kérdező kommentje:
31eves vagyok,nem házas,nincsen gyerekem se betegségem. Szóval.?
aug. 2. 17:21
17/24 anonim válasza:
11
Nem lehet sok pénzt keresni?? Haha, a jó vicceket szeretem. Pénzügyi szakemberek, könyvelők, stb. egész jól keresnek.
A marketing pedig tényleg büfészak, ahogy a gazdmen is. A közgazd. az a pénzügy számvitellel kezdődik, alkalmazott közgazdaságtan, stb.
18/24 anonim válasza:
Úgy meg ne keress munkát, h csak a pénzért. Legalábbis ilyet, h orvos ne.
19/24 A kérdező kommentje:
Az egész jól keresnek az nekem nem elég.. én 500.000 Ft nettó akarok keresni legalább de inkább folotte6
aug. 2. 18:40
20/24 anonim válasza:
Hát akkor azt 6 év orvosi után megkapod, jó, 450-et, de egy markuval megvan az 550 minimum, ha hiányszakmára mész 600 nettó, ha oktatókórházban dolgozol, megbízási szerződéssel oktatásért megint kapsz kb egy 100-t, ha studyzol, gyógyszerkutatásba belemész, akkor még többet pluszban . Csak mire odaérsz, ez már megint inflálódni fog. Illetve leszel addig 37-38 éves, tulajdonképpen pályakezdő ennyi idősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!