Mennyire normális ez a pulzustartomany ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Az utobbi idoben felfigyeltem, hogy egy atlagos munkanapom folyaman eleg szelsoseges ertekek kozott mozog a pulzusom. Az utobbi idobol par konkret pelda: 57-150, 55-161, 48-151 es szinte minden nap kb ilyen ertekeket mer az oram.
Fontos, hogy nem ulo munka, szinte egesz nap talpon vagyok viszont annyira nem is megterhelo fizikailag.
Nem szoktam kenyszeresen meregetni, csak eszrevettem es visszanezegettem, hogy egyszeri alkalom-e, de nem.
Szerintetek erdemes ezzel komolyabban foglalkozni, vagy rendben van?
aug. 1. 20:27
1/2 anonim válasza:
Mérd meg néhány napig a pulzusodat úgy, hogy leülsz 2-3 percre és csak utána méred és úgy, miközben fizikai munkát végzel! És ezeket az eredményeket jegyezd fel. Azt sem ártana tudni, hogy milyen tevékenységet végzel, mikor a terheléses pulzust méred.
2/2 anonim válasza:
Lényegében egész nap sportolsz így full normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!