Szerintetek mitől jött meg előbb?
Évek óta szedem a lindynettet semmi panaszom nem volt vele. Múlthéten elkaptam valami vírust ami nagyon leterített azóta se vagyok teljesen jól, napokig lázas voltam felkellni se tudtam. Visszagondolva nem sokat ettem ittam a napokban.
Nagyon köhögtem sokszor már mintha erőlködnék úgy illetve az orrfujjásnál is ez volt.
Vasárnap kellett volna az utolsó gyógyszert bevennem,de kedden elkezdtem vérezni. Igazából csak a wc papíron látszott,de azért erősebb volt a pecsételőnél,de nem is olyan mint mikor megjön. Napközben van hogy nincs is semmi.
Arra gondoltam,hogy a betegség alatt nem tudott volna esetleg felszívódik egy gyógyszer?
Más panaszom nincs.
Attól félek hogy ha elmúlik a menstruációm a vérzés megmarad és elutazunk utána egyből. Ma már nem vettem be gyógyszert,hogy akkor jöjjön meg rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!