Mitől ropog a bokám?
Figyelt kérdés
Már egy jó 7-7,5 éve ropog a bokám. Ez az idő alatt kisebb ropogásból egyre erőteljesebb lett. Nem fáj de az utóbbi 2-3 évben elkezdtem érezni egy kellemetlen érzést amikor úgy mozgatom a lábtehem, hogy ropog tőle a bokám. Amikor a nagy lábujjam megmozgatom(vagy akár akaratlanul úgy mozdulok, hogy az a lábujjam is mozdul) egyből ropogni kezd egy a lábujjamtól a bokámig egy csíkban. Valójában ezt a mutató ujjammal, a vállammal és még az orrommal is meg tudom csinalni, de azoknál egyáltalán nem érzek semmit a kattanó hangon kívül. Viszont a bokámnál ez a kellemetlen érzés fura. Ha nektek is volt már tapasztalatotok vagy akiről hallottatok, szívesen elolvasnám. Előre is köszönöm a válaszokat.
16/L
aug. 1. 04:40
1/3 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok a térdemmel régóta. Nekem azt mondták porc kopás, orvos írt ki Proenzi Rapidot rá. Fél évig szedtem, semmi hatása nem volt. :/ azóta is ropogok.
2/3 anonim válasza:
1-es válaszoló vagyok, egyébként 23 vagyok. És nekem is kb már 13-14 éves korom ota ropog.
3/3 anonim válasza:
Nekem már vagy 35 éve ropog. Ugyanígy fiatalon kezdődött. Ezenkívül más problémám nem volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!