Miért ropog a bokám?
Mikor elfordítom a bokám folyton reccsen,nem tudom mitől van,mert egészségesen táplálkozok,szedek mindenféle vitamint,
rendszeresen mozgok,hordok boka szorítót 0-24-ben
Na valszeg pont azért, mert hordod a boka szorítót. Volt oka a szorítónak? Mondta orvos, hogy hord? Kiment? Szakadt szalag?
Mert amúgy csak arra jó, hogy elsorvadjanak az izmok a boka körül és akkor még jobban ropog.
Akkor is ha kellett valamikor hordanod mindennek van egy vége. Kiment bokára max 6 hét. Tört bokára attól függ, hogy milyen törés de akkor se kéne hogy több legyen pár hónapnál.
Le kellene venni a szorítót és tornáztatni a bokát.
#1: nekem mindig is ropogott, már gyerekkoromban is.
Szorítót sosem hordtam csak oldalsó merevítőt pár hétig mikor kiment a bokám.
Mióta kimentek a bokáim (már mindkettő sajnos), lazábbak már, a ropogás nem változott.
Amúgy a többi izületem is szeret ropogni, de a bokámat tudom úgy mozgatni, hogy mindig kattanjon.
2-es, 1-es vagyok. Én is tudom mindig ropogtatni a bokámat, ha úgy fordítom. Feltételeztem, hogy a kérdezőnek annyira ropog a bokáját hogy körzés nélkül is csak ráállasra is megroppan. A részleges bokaszalag szakadásom nekem se változtatott a ropogáson.
Lehet sok minden a baja, de az biztos hogy a rögzítő csak árt ha nincs amúgy más ok a hordasara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!