Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nézhet ki ugyan úgy "belül"...

Nézhet ki ugyan úgy "belül" egy stroke,és egy régi erősebb ütés nyoma?

Figyelt kérdés

Történt egyszer hogy bevágtam a fejem valahova,és be kellett menni a kórházba mert nem voltam valami jól.Csináltak koponya ct-t ha jól emlékszem,ahol nem mutatott fejsérülést.De mást igen,azt mondták hogy valamikor lehetett egy kissebb stroke-om(18 éves voltam ekkor!)

Ezt el is felejtettem,viszont megint kellett visszamennem teljesen más okbol.Ahol elmeséltem mi történt,mert szóba került.Ő amúgy neurológus is,megnézte és azt mondta hogy szinte biztos hogy nem stroke volt hanem egy nagyon régi fejsérülés.

Egyetlen egy ilyenre emlékszem,de arra se teljesen mert még kicsi voltam..És nem látott orvos,mert gondolom utánna nem volt semmi.

Kinek kéne hinnem ha 2 orvos,két féle dolgot mondott?

júl. 31. 15:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy egy orvos ilyet be tud nézni. Vagy ha benéz akkor valami nagyon kókler lehetett.
júl. 31. 16:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem.
júl. 31. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!