Miért erősödik ilyen hirtelen az asztmám?
Figyelt kérdés
Nemrég derült ki hogy asztmás vagyok.Van inhalálóm és gyógyszerem.Gyakran köhécseltem és égő érzést éreztem a tüdőmben de nem foglalkoztam vele.Aztán kaptam egy egyoldalú tüdőgyulladást és vele együtt egy aztma rohamot.Száraz nagyon meleg levegőjű szobában voltam,és elkezdődött.Úgy éreztem egy idő után hogy minden erőmet elhasználtam már,mert erővel sikerült csak kevés levegőt vennem.Szenvedtem,és azt éreztem hogy nem sokáig tudok már küzdeni levegőért felhívta a párom a dokinkat ,azt mondta azonnal hívjunk mentőt.Azóta naponta többször kezdem nehezen venni a levegőt és sprayt kell használnom.A tüdőgyulladás akkor nagyban rátett,de félek hogy nehogy újra ez legyen.Előtte nem volt bajom,most meg folyamatosan nehéz légzésem van,ha izgulok vagy kicsit idegesítem magam akkor is.De nekem soha nem sipolt a tüdőm hanem égető érzést érzek belülről.2010. nov. 1. 16:14
1/1 anonim válasza:
szia nekem most derült ki október elején hogy a megfázásombol és a pollenallergiam miatt lett egy kicsi asztmám a kórházba voltam kivizsgáláson de olyan kicsi az asztmam hogy nem kell ra gyógyszer csak befúvókat adtak a ventolint ami tesi ellőtt és fulladáskor meg a flixotide reggel este meg kaptam október 26 szulinapomra sólámpát és azis jó hatású meg van ilyen parologtató ami sót parologtat énis szoktam heten 1-2x fulladni de olyankor ventolint fújok az segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!