Boka porc kopás és a többi?
Sziasztok!
A problémám sajnos több rétegű.
Gyerekkorom óta rengeteg szalag szakadásom volt elsősorban a bal bokánban.
Jelenleg 37 éves vagyok. Átlagban vagy évente volt 2 szakadás vagy 2 évente 2-3.
2 éve volt a legutolsó durva szakadásom, onnan már nagyon nehezen gyógyultam.
Ortopéd sebészhez majdnem 1 év várakozás mellett sikerült be jutnom, ahol kiderült:
- porc kopás
- Sarkantyú, ezt eddig is tudtam
- harántboltozat süllyedés.
Ahol összecsúszott a csont ott van plusz csont kinővés.
Tehát röviden a sok szalag szakadás miatt összecsúszott a csont , ami porc kopást eredményezett.
Kaptam porc erősítőt (Condrosulf)
Fájdalomcsillapító kenőcsöt (cartidol) fájdalomcsillapítót (Diclofenac) amit addig is szedtem.
Gyógytorna, ami nem hogy segített , de jobban is fáj.
Most megint ott tartok, hogy folyamatosan dagad a lábam, az achilles ín folyton gyulladásban, sántitok.
A vádlim folyamatosan görcsben és merev, magnézium mellett is, plusz másik komplex vitamin mellett ami porcra csontra ízomra van.
Eladó vagyok ami azt jelenti vagy állok, vagy jövök megyek.
Borzalmasan el vagyok keseredve a folyamatos fájdalom miatt, sokszor csak fájdalomcsillapítóval tudok aludni.
Kontroll pedig majd csak novemberben, nem fogad előbb a doki.
Azzal tisztában vagyok, hogy műtét lesz belőle, csak kérdés mikor, mikor már most is alig bírok menni.
Ha addig lenne bármilyen tanács, praktika szívesen fogadom. 😔
Én nem is értettem a doki miért nem írt fel betétet.
Van amúgy sarkantyú betétem, de szerencsére kimondottan a sarkam évek óta nem, de az achilles ín kegyetlenül fáj.
Maga a műtéttől is félek, ezt előre közölte a doki, hogy nagyon rossz helyen kopott a porc, nem fogja tudni oldalról megoldani, csak is alulról tudja majd szőgelni. ☹️
Jobbulást kívánok
"Én nem is értettem a doki miért nem írt fel betétet."
Hát kérdezd meg tőle!
"Van amúgy sarkantyú betétem"
Nem lehet, hogy azt hiszi a doki, hogy hordod is, és ezért nem írt fel?
Nem.
Egyedül a merevitő volt a fontos számára, ami szintén van.
Csak a porc kopást mondta el, utólag néztem meg a papírt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!