Tényleg vannak olyan emberek akik a vér látványától elájulnak?
Igen. Egyik kolléganőm is ilyen volt. A menstruáció is nagyon megviseli, mert ahogy ő mondta "ennél undorítóbb és rémesebb látvány nincs". Ha tampont kell cserélnie már remeg mindene, de azt még elviseli. De ha mondjuk ő vagy valaki megvágja az ujját és vérzik, akkor elájul ha látja. Eldől, mint egy krumplis zsák. :S
Én csak attól vagyok rosszul, ha a saját véremet látom sebből folyni, vagy vérvételkor, de másé nem zavar.
Persze, hogy vannak. Köztük ln is ˇˇ De szigorúan csak az enyémtől dőlök ki, más nem zavar ( a menstruációtól nem vagyok rosszul).
Vérvételnél direkt nem néztem oda, aztán belegondonltam és kint a váróban zutty.
Egyszer a buszon valahogy megkarmoltam magam és el kezdett vérezni az ujjam. Még jó, hogy volt ülőhely és le tudtam ülni, szabályosan rosszul vagyok a véremtől.
Hát ez van.
Elsőnek !
LEhet, hogy meggyőződésed, hogy önuralommal le lehet győzni, de én megcáfolom. Úgy ültem be a székbe, hog nem fogok elájulni, akármi is történik. Amikor belém szúrta a tűt ( nem néztem,csak éreztem), már abban a pillanatban éreztem az ájulás jeleit. Felálltam, mondogattam magamban " nem ájulok el, nem ájulok el ", aztán még sem használt. És nem szórakozásból csináltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!