Ozempicot ki tud felírni?
mármint milyen szakorvos tud felírni javaslatot erre a gyógyszerre?
3 szívbetegségem is van, és azt olvastam ennek a gyógyszernek pozitív hatásai vannak a kardiovaszkuláris egészségre, csökkenti a stroke esélyét 20℅Kal, stb.
Kérdezzem meg a kardiológusomat, ő írhat fel ilyet? (Szeptemberben találkozok vele legközelebb, azért is írtam ki a kérdést kihez kellene fordulni)
Diabetológus?
Nekem diabetológus, endokrinológus írta fel. Ők biztos.
De elég durva mellékhatásai vannak. Mármint a készítménynek, nem az orvosoknak. :)
Az első vagyok. A legkisebb dózist kaptam (0,25 mg), egy dobozban 4 adag van, heti egyet kellett beadnom magamnak. 7 vagy 8 dobozzal kaptam.
Kb. az 5-ig dobozig állandó, folyamatos hányingerem volt, ami evés-ivás után erősödött, még vízivás után is. Ezenkívül szinte állandó székelési ingerem volt (a mindennapokat igen nehéz ezzel együtt csinálni). Fogytam is, pedig nekem nagyon nem lett volna szükségem a fogyásra.
Az 5. után már "csak" a hányinger maradt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!