Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valami megoldás a bolhák...

Valami megoldás a bolhák kiirtására?

Figyelt kérdés
Valami "házi" megoldásra gondolok.
júl. 17. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Bolhaírtó port árul a székely vásározó, de valójában az csak téglapor volt, szépen csomagolva.

Vették is a népek mint a cukrot.

- Aztán mondja csak, hogy kell használni ezt a bolhaport?

- Meg kell fogni a bolhát, és az orrára kell tenni egy csipettel, attól felfordul.

- Hogy mondja kend? Hiszen ha megfogom, már nem kell a por, mert agyonnyomom...

- Agyonnyomni? - Az sem rossz módszer...

júl. 17. 21:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kilépsz a házból egy állatboltba és veszel. Állateledeles, fressnapf, de még nagyobb Tescoban, kisboltokban, dm-ben is van por, spray, sampon, nyakörv.
júl. 17. 21:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Valami házi módszerre gondolok ami használ is, nem akarok drága cuccost veenni, ami nem ér semmit. Általába a jól bevált házi praktikák a legjobbak. Ti tudtok ilyent?
júl. 17. 21:59
 4/6 lencsefőzelék ***** válasza:
100%
ÁltalábaN jó megoldás a lángszóró használata, azzal könnyű kifüstölni őket. A hátránya, hogy könnyen kigyulladhat a lakás, és esetleg leég az egész ház a szomszéd lakásokkal együtt, úgyhogy ez mégsem olyan olcsó megoldás. Marad az, hogy veszel valamit a boltban.
júl. 18. 00:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy rosszul tettem fel a kérdést, nem adtam meg pontosabb infót. Pontosítva: A házba, szobába kerültek be. Nem lehet aludni tőlük. Egy rakást megöltem de még van, bújnak el. A szobából kéne kiírtani valamilyen módon. Elszaporodtak ezek a mocskok.
júl. 18. 12:08
 6/6 scamdemic ***** válasza:
100%

Kiírtani nem tudod őket, csak kiirtani.

[link]

júl. 19. 01:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!