Higanyt szippanthattam be?
Figyelt kérdés
Eltört a higanyos lázmérőnek az a hegyes vége, felporszívóztam a törmeléket, majd utána a lázmérőt beletettem a tartójába és kidobtam. Azonban elfelejtettem kezet mosni, és az orromhoz mikor közel tettem a kezem hirtelen olyan érzésem volt mintha borsba szippantottam volna. Tüsszentettem is 3-at.
Szerintetek belélegeztem a higanyt? Lehet bajom?
júl. 17. 15:20
1/8 anonim válasza:
Nem lehet ennyitől bajod. Nálunk 3 napig volt sonkaszag (nem tudom, mért pont sonka) egy összesöpört lázmérő után.
2/8 anonim válasza:
Ha azt csináltad, amit csináltál, akkor semmi hasznosat nem csináltál. A porzsákban maradt higany tovább párolog stb. A higannyal feltehetően szennyezett területet kénporral kell felszórni, majd a keletkezett ártalmatlan hihanyszulfidot kell felporszívózni.
3/8 Ypszilon1980 válasza:
Sosem szabad a higanyt felporszívózni, ott marad a porzsákban és a gőzét a másik részén kifújja a porszívó, bele a levegőbe szétszórva, legnagyobb hiba. Ha nagyon akarod semlegesíteni, akkor kénporral kell leszórni, ahogy #2 írta.
4/8 A kérdező kommentje:
Rájöttem közben, hogy 2009 után lett vásárolva, tehát nem lehetett higanyos.
júl. 17. 19:33
5/8 A kérdező kommentje:
De azért köszönöm a segítséget
júl. 17. 19:33
6/8 Ypszilon1980 válasza:
Azért a higanyt a nem higannyal elég nehéz összetéveszteni.
7/8 A kérdező kommentje:
Ezüstös színű golyók hevertek a földön de 2016-ban lett vásárolva tehát nem lehetett higany.
júl. 17. 19:57
8/8 anonim válasza:
Hát pedig az akkor is higany volt, az alkoholból nem lesznek ezüst színű golyók! Akkor nem stimmel az az évszám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!