Mi történik ha a tüdőbe étel kerül?
Figyelt kérdés
Egy baráti társasággal iszogattunk és kicsit túlzásba estünk. Random kitaláltuk hogy szipuzzunk. Lereszeltünk sajtos tallért, ropit, szőlőcukrot és ilyen savanyú cukor port. Összekevertük és felszívtuk. A cucc a tüdőnkbe került. A cukor valószínűleg elolvadt de a ropi és az osztja biztos hogy nem. Ettől lehet bármi egészségügyi probléma?2024. júl. 16. 22:58
1/7 anonim válasza:
Szerintem igen, fordulj vele orvoshoz
2/7 anonim válasza:
Ha idegen test (akár nyál) kerül a tüdőbe, az tüdőgyulladást okozhat. Menj orvoshoz.
3/7 anonim válasza:
Gondolom köhögési roham jött rátok, amivel ez fel kell jöjjön onnan, bár részegen lehet ez a reflex nem működik olyan jól, én is azért orvoshoz fordulnék. Minél lejjebb kerül az idegen anyag, annál jobban elzárja a tüdő adott részét, és ott már nincs reflex, tehát ha kisebb légutakba kerül, akkor átmenetileg megszűnik a köhögés, lehet belőle tüdőgyulladás, tüdőtályog, újra visszaköhögve meg fulladási roham is lehet.
4/7 anonim válasza:
Aspirációs tüdőgyulladás alakul ki.
5/7 anonim válasza:
azt nem értem hogy 40 fok van kánikula az emberek 90% a örül hogy luk van a seggén és szelel alig lehet levegőt kapni,ti meg ilyenel szórakoztok,van baj a fejetekbe nem is kicsi,az ilyen emberek szokták a többi ember életét megkeseríteni
6/7 anonim válasza:
Legalább kerestetek volna rá neten, mi van, ha felszívsz valamit. B+, szívtatok volna inkább kokaint, annak több értelme van. :D
Megnézném az orvos fejét, amikor elmesélted a történetet, szerintem a következő években anekdota lesztek arrafelé.
7/7 A kérdező kommentje:
6. válaszoló emberkének megsúgom, hogy a kokain egy folyékony halmazállapotú gyógyszer, amit heroin formában szoktak használni:D
szept. 10. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!