Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mikor üt be már a menykü?

Mikor üt be már a menykü?

Figyelt kérdés

Megkaptam 3 COVID elleni védőoltást, már a harmadik óta is több mint 2 év telt el.

És még mindig várom, hogy mikor üt be a menykü mert ment a konteó riogatás, hogy az oltással akarnak kiírtani minket.

júl. 16. 20:51
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
engem mar megöltek vele
júl. 16. 20:53
 2/26 anonim ***** válasza:
Igen, már nekem is eszembejutott, hogy "kétévmúlvameghalok". :D Meg hát mekkora is az ország átoltottsága? Megkeresem... Hát egy 2021 novemberi adatot találtam, akkor volt 68,4%. Azóta valahogy nem csökkent 3 millióra az ország népessége azóta és biztosan nem azért, mert annyi gyerek született, hogy pótolta a 7 millió elhunytat. :)
júl. 16. 21:13
 3/26 anonim ***** válasza:

Milyen meghalsz? Mindenki tudja h Bill Gates ültet belénk chipeket. Hogy miért, a jóisten se tudja. Ja meg autista is leszel tőle (mert az valamiért annyira ördögtől való... Nekem, aspergeresnek az ilyen előítéletek marha jól esnek).

*ha vkinek nem esne le (mert a vakcina autistává változtatta :DD), szarkazmus volt, nem hiszek az ilyen hülyeségekben

júl. 16. 21:19
 4/26 A kérdező kommentje:

Egyik ismerősöm azt mondta a covidért felelős vírust SZÁNDÉKOSAN terjesztették, repülőkről szórták, mert nagyon nehezen akart terjedni, pedig "valakiknek" az volt az érdeke, hogy terjedjen....

Ok, lezárásokkal mi a helyzet? Kicsit ellentmondásos, hogy azt akarták hogy terjedjen, erre megkértek majdnem mindenkit, hogy jól zárkozzon el.

Perszehogy nehezebben terjedt mikor mindent plexit burákkal barikádoztak el.

Mondjuk nekem is gyanús volt hogy miért akarják hogy minél kevesebben legyenek kint, én is így gondoltam, hogy valamit akarnak kint csinálni anélkül hogy sokan lássák, és most így úgy vélem, hogy túl sok és felesleges volt az óvintézkedés. És úgy is gondolom, hogy lezárások nélkül is lett volna vége a pandémiának, de akkor sem hiszek világméretű összeesküvésben ami a népesség kiirtására, durva csökkentésére törekedne.

júl. 16. 21:48
 5/26 anonim ***** válasza:
Luc Montagnier Nobel-díjas francia virológus szerint 4-8 éven belül, ahogy olvastam.
júl. 16. 22:33
 6/26 anonim ***** válasza:
Feltétlenül meg kell halni? Ott vannak a nyomorékok, amputáltak mint ahogy számos külföldi esetnél is előfordult.
júl. 16. 22:36
 7/26 anonim ***** válasza:
80%

Menykü helyett, gondolom, mennykőt akartál írni, a kiírtani helyett meg kiirtanit. Nekem már meghalt pár ismerősöm, mások súlyosan megbetegedtek, örülj neki, hogy még nincs bajod. De ha szeretnél kísérletezni magadon, menj elektromágneses berendezések közelébe (pl. utazz minél többet villanyvonaton), akkor nagyobb eséllyel beüt a "menykü".

Egyébként nem volt vírus, a járvány is csak a médiában terjedt, hazugságjárvány formájában.

júl. 17. 01:43
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Gedeon Zsolt atlétika edző nyilatkozik

[link]

júl. 17. 02:17
 9/26 anonim ***** válasza:
#5 Aztán majd 2030-ban azt mondják, hogy nem is 8 év, hanem 12... És így tovább... Persze-persze.
júl. 17. 06:38
 10/26 anonim ***** válasza:
#6 Nem látom a 7 millió megnyomorodott, amputált embert Magyarországon.
júl. 17. 06:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!