Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elzsibadt a fel fejem mit tegyek?

Elzsibadt a fel fejem mit tegyek?

Figyelt kérdés

Most vagy 20 perce elzsibadt a fel fejem ugy ertem hogy a fulemnel egy oldalt meg az alkapcsomnal zsibadva van

Ez mitol lhehet? Igy este 0:26 kor felek nsgyon bepanikolok minden aprosagtol nem akarok megijedni mert kitudja hogy be panikolok

2024. júl. 15. 00:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a helyesírásodtól ijedtem meg...
2024. júl. 15. 02:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Azóta jobban vagy? Vannak még más tüneteid? Mennyire érzed diszkomfortosnak ezt a érzést, amit kiváltott ez a féloldali fejzsibbadás? Ha még tart, akkor próbáld megnézni, hogy tudod-e mozgatni a zsibbadt felű arcmimikádat. Meg nézd meg mennyire komoly úgymond. Masszírozd meg, csipkedd meg az arcod. Lehet csak elfeküdted. Lehet egy idegpálya ami azt a részt fedi le megsérült, valami megnyomta. Ha nem múlt el hívd fel a mentőt, és kérdezd meg, hogy ez lehet -e valami komoly baj tünete, miután elmesélted hogy mi bajod. Vagy ha elmúlt, vagy javult az állapotod, akkor reggel rendelési időben elmész a háziorvosodhoz, és megvizsgál. Gyanítom, hogy semmi komoly, de érdemes kivizsgálni, hogy mi ez és mi okozza, hogy megnyugodj. Ja és arra is sok esély van, hogy valamilyen pánikroham típus. Ha fájna, még kezdődő migrénre is gyanakodnék, de nem akarok találgatni. Ez az orvosok feladata, hogy ezt megállapítsák vizsgálatok segítségével, hogy mi ez a dolog.
2024. júl. 15. 02:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Elfekszed a nyakad, gerinced, attól is zsibbadhat az arc, fej.
2024. júl. 15. 04:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Igyál több vizet, ez sok mindenre megadja a választ.
2024. júl. 15. 04:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Mar elmult reggelre szerencsere
2024. júl. 15. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!