Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Komoly a baj? Mennyire fèljek?

Emma21 kérdése:

Komoly a baj? Mennyire fèljek?

Figyelt kérdés

Èjjel 1kor elmentem pisilni ès kb 1-1.5 hònapja az a szokàsom, h pisi utàn nyomok egyet, hogy biztosan minden pisi kijöjjön. Ma is így volt. Viszont a wcbe volt vèr is. A fenekemből jött. Nagyon megijedtem h ràkom van. Alig aludtam emiatt. Egyfolytàba papírral törölgettem magam , hogy nem vèrzik e, de nem volt màr semmi. Aztàn 8 előtt el kellett mennem nagy dologra a wc-re, rettegtem h majd az is véres lesz, de az nem volt az. Ès azòta sem vèrzik.

De nagyon fèlek h valami komoly bajom van.30 èves vagyok mèg csak. Hàziorvossal mèg ji múltkorjàban konzultàltam erről(làsd előző kèrdés) megnèzte ès aranyèrnek làtta, de sajnos nem ìrt rà semmit. Most megint van, de nem tudom h mitől volt ez hajnali 1kor. Nagyon fèlek h ràkos vagyok...

2024. júl. 14. 10:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Ugyan már.... sok mindentől lehet.

Lehet olyat ettél,ami kifelé jövet kissé felsértett hajszáleret.

Vagy aranyértől is lehet.

Egy alkalommal még nem kell panikolni.

Nekem is előfordult már.

Aztán mégis itt vagyok.

2024. júl. 14. 10:46
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi.

Az a baj, h èn nagyon nagyon hipohonder vagyok ès ilyenek engem megijesztenek ès egyből a rosszra gondolok.

2024. júl. 14. 10:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Erőlködés miatt elpattant egy vékony ér, ennyi történt semmi egyéb. A rák nem ilyen, nyugi.
2024. júl. 14. 11:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Én a leírásod alapján szintén aranyérre gondoltam azonnal. Mivel külsőleg nem látod és nem érzed, belső aranyér lesz. Ne aggódj annyira.
2024. júl. 14. 11:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Kettéválasztanám a leírottakat.

Nem jó ómen, ha 1,5 hónapja mindig éjjel ki kell menned, ennek is van egy oka.

Az, hogy most volt vér, annak az oka tényleg lehet az, amit korábban is írtak, sztem feleslegesen aggodalmaskodsz a rák miatt.

2024. júl. 14. 11:11
 6/8 A kérdező kommentje:

Utolsò

Rosszul értetted 1-1.5 hònapja szoktam arra rà, h pisi utàn nyomok egy nagyot, hogy a bent maradt pisi is kijöjjön. Amúgy vègig alszom az èjszakàt pisi nèlkül.

2024. júl. 14. 11:19
 7/8 anonim ***** válasza:
30 évesen azon a területen rák kialakulása extrém ritka.
2024. júl. 14. 14:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi megnyugodtam picit.
2024. júl. 14. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!