Mitől viszket a fenekem csak este?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 napja kezdődött, hogy esténként viszket a fenekem. Egész nap semmi, csak este, és akkor is, ha éppen előtte fürödtem meg. Ennyi miatt még nem fordultam orvoshoz, de ha nem változik akkor persze elmegyek, csak előtte kiváncsi lennék, hogy valaki tapasztalt már hasonlót?
21/L
júl. 14. 09:39
1/9 anonim válasza:
Mármint a farpofáid viszketnek? Mondjuk az fura, hogy csak este.
2/9 anonim válasza:
Valamit sztem nem visel jól a bőröd. Új tusfürdő, szappan stb.?
3/9 anonim válasza:
nekem is regen szokott, aranyerem volt, marmint ilyen kicsi fissura vagy mi, nem pont aranyer, de viszketett aztan felirt aranyer kenocsot es azonnal megszunt.
4/9 anonim válasza:
ja bocs az fontos hogy a segged viszket vagy az anusz korul ne adj isten azon belul? ha a segg, akkor allergia lehet vagy izzadas nem tudom, ha anusz akkor nagy valoszinuseggel amit irtam, ha bent akkor gombatol kezdve ufo-ig.
5/9 anonim válasza:
Seggbe kell tenni, attól elmúlik. Vállalom 😃
6/9 anonim válasza:
Szia. Valószínü, hogy rühes lettél. Nekem is így kezdődött. De ne aggódj, ezt könnyen tudod kezelni, főleg ha még nem szaporodtak el nagyon.
Nézd át magadat, lágyék tájon, kezeken, lábakon szokott megjelenni először. Ha megvan akkor mehetsz a patikába rüh ellenes gyógyszerért amivel kezelni tudod magad.
36/F
7/9 anonim válasza:
Ja és ez a gyógyszer 1 nap alatt hat, szóval ilyen betegség nincs még egy amiből ilyen könnyen ki lehet gyógyulni. Szóval tényleg ne aggódj. :)
8/9 anonim válasza:
Miért lenne rühes? 😅 Ha az ánusza viszket, akkor férges. Amúgy sanszosabb, hogy a melegben a bugyi kidörzsölte az izzadt valagát.
9/9 anonim válasza:
Nem azt mondta, hogy az ánusza viszket. Azt írta a feneke viszket és csak este, ez a rühesség jellegzetes tünete.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!