Milyen módszerek léteznek arra,hogy elfeledett kisgyermekkori emlékeket hozzak felszínre az anyámmal kapcsolatban?
Az anyám lelépett mikor még csak 1-éves voltam.Sosem szeretett,nem jelentettem neki az égvilágon semmit,alig van pár emlékfoszlányom vele kapcsolatban.Arra például emlékszem,hogy időközönként nála töltöttem a nap nagy részét,ez az időszak addig tartott míg egy Általános Iskolai osztálytársam anyja aki ismerte az anyámat meg nem kérdezte az apámat és a nagymamámat,hogy tudnak e arról,hogy az anyám ver engem….
Nem tudom,hogy igaz volt e amit mondott,mert semmire sem emlékszem ezzel kapcsolatban.Nem hiszem hogy hazudott volna,hiszen ez egy komoly dolog. A gyermekvédelmisek ezek után eltiltották őt tőlem.Ez után egyszer még kis alsós koromban lerajzoltam őt egy anyák napi képeslapra,pontosan nem tudom,hányadik osztályos lehettem.Nem tudom miért..lehet azért mert mivel még kicsi voltam fel sem fogtam,hogy mit tett velem,vagy csak még mindig kerestem a szeretetét.Ez viszont azóta már megváltozott és már csak utálattal gondolok rá. Egyetlen egyszer volt,hogy rám írt messengeren,de azonnal letiltottam,azóta szerencsére többet nem keresett.Tényleg nem emlékszem arra,hogy miket művelt velem,és azon gondolkodtam,hogy van e rá valamilyen mód,vagy módok,hogy felszínre hozzam ezeket az elfeledett emlékeket,kíváncsi vagyok arra,hogy tényleg joggal gyűlölhetem őt hiszen csak a családtagjaim által tudok erről,meg erősíteni nem tudom.
Ha anyad valóban bántalmazott, akkor van erről hivatalos rendőrségi feljelentes és gyamhivatali határozat vagy bírósági ítélet a kapcsoalttartas megszüntetéséről. Amúgy nagyon mesének tűnik, mert ha valóban bántalmazott volna se tiltották volna el, csupán felügyelt lathatast kapott volna.
Simán lehet, hogy apád kitalalta ezta történetet vagy bosszúból, vagy azért, hogy megmagyarazza, miért nem keres az anyad.
Hipnózissal.
Más: a harag nem jó tanácsadó. Azt sem tudod, hogy mi történt.
A gyűlöletnek sosincs értelme. Azzal magadnak is ártasz!
Ne gyűlölj senkit, semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!