A meleg miatt lehet?
Figyelt kérdés
Ma elkezdett nagyon verni a szivem, mértem vérnyomást, minden érték normális, vettem be betalocot az segiteni szokott de most nem segített, lefeküdtem aludni is hátha jobb lesz de nem lett2024. júl. 8. 00:21
1/8 anonim válasza:
Lehet amiatt is, de nekem ez gyanús, hogy pánikszerű.
Betaloc honnan van? Orvos írta fel neked? Ha igen akkor mire? Heves szívdobogás érzésre? Esetleg szokott magas lenni a pulzusod, vérnyomásod?
2/8 A kérdező kommentje:
Igen arra én is gondoltam, anyukám szed betalocot néha segít,nekem azt mondták szívritmuszavarom van de mikor vissza mentem utoljára azt mondták nincs, pedig a pulzusom általába magas
2024. júl. 8. 01:37
3/8 anonim válasza:
Pánikroham :) túlreagod-összekötöd a tüneted a meleggel (innen észrevehető) baromi meleg van kint én észre se veszem ha hevesebben ver a szívem, ne rohanj egyből a vérnyomás mérőhöz meg kapkodd be a gyógyszereket, mert felesleges, sima pánik tüneteid vannak, ha túlreagálod ezeket akkor ennél súlyosabb tünetei is jelentkezhetnek a pániknak, szapora légzés, mellkasnyomás, szívfájdalom stb. Ha ennyire aggaszt menj el orvoshoz, szívultrahang stb.. de szerintem semmi ok az aggodalomra :)
4/8 anonim válasza:
Több víz, több víz, lassú-mély levegő orron be, szájon ki!
Hidd el mindig segít!
5/8 anonim válasza:
Na igen, a meleg megemeli a pulzust (a vízhiány is > többet párologtat a szervezet), ha még erre ráparázol az még jobban megemeli, így lesz szapora szívverés pániktünetekkel, ördögi kör.
6/8 A kérdező kommentje:
3-as, májusban voltam kardiológián, nem találtak semmit de tényleg elég pánikolos vagyok, nehézlégzésem is egyfolytába van, lehet az is pánik, vagy nem tudom hogy a pániknak lehet e folyamatosan tartó tünete
2024. júl. 8. 04:07
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
2024. júl. 8. 04:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!