Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A nyáron a meleg miatt nagyon...

A nyáron a meleg miatt nagyon fejfájós vagyok és könnyen rosszul leszek. Tudtok ajánlani valamilyen módszert, amivel ezeket eltudom kerülni? 22/L

Figyelt kérdés

Nyáron 12 órába kint szoktam dolgozni egy standon hetente 3-4x. Gyümölcsöt árulok. Nagyon nagyon rosszul viselem és nehezen bírom már a 24+fokos időjárást és könnyen rosszul leszek és nagyon megfájdul a fejem a melegtől annyira, hogy legszívesebben meghalnék. Tavaly is többször is rosszul lettem ezek miatt. Két napig is éreztem a rosszullétet. A folyadék bevitellel nincs probléma. Legyezőt szoktam még magammal vinni. Ezen kívül nem tudom, hogy mivel tudnám elkerülni ezeket a rosszulléteket:(

Nagyon megnehezíti a melegebb időkben való programokat is ez az egész. :(

Esetleg vlmilyen vitaminok segíthetnek?

2024. máj. 4. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocsi, de maskepp nem tudom írni. Ha nem bírod ldgyszi ne arulj a dög melegben. Ha tudom, hogy valami artalmas nekem, akkor azt elkerülöm. Erre mincs vitamin meg semmi. Még jó, hogy rosszul vagy mikor közel 40 fokos nyarak vannak.

2024. máj. 4. 17:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom! Viszont hirtelen nem kaptam munkalehetőséget a nyárra sehol sem, ami ennél jobb lenne. :/
2024. máj. 4. 17:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor próbálkozzon még a keresessel. De ne tedd ki magad ilyen körülmenyeknek.
2024. máj. 4. 18:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Áruld máshol.
2024. máj. 4. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!