Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Már több hónapja fáj a derekam...

Már több hónapja fáj a derekam a jobb oldalon de kimondottan nem tudom megmondani hogy hol fáj csak akkor érzem ha úgy mozdulok vagy fekszek. A párom megmaszírozta már múltkor is de úgy az a baj nem tudom megmondani hol fáj.?

Figyelt kérdés
Mi lehet ez vajon ? Mert már ez kezd aggasztani hogy több hónapja ez van . Merre menjek vele ?
júl. 7. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Megerőltetés?

Lehet, a masszázs rendszeresen kellene, megfelelő technikával...

Életvitel?

Akkor az ezt okozó momentumot kell kiköszöbölni

júl. 7. 12:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet meghúztad. Az ilyen jellegű dolgok képesek egy-másfél évig fájni.
júl. 7. 13:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem pont ugyanott van. Masszőr mondta hogy izomcsomó. Ülőmunkát végzek és ez is lehet az egyik oka. Időnként megyek masszázsra, meg gyógytornász írt egy gyakorlatsort, azt szoktam csinálni. Semmi megerőltető egyébként, én csak szőnyegen fetrengésnek hívom. A lényeg, hogy pár nap után lényegesen javul, aztán meg is szűnik a fájdalom. Ahogy abbahagyom fokozatosan visszatér. Szóval csinálni kell. Arra kell vigyázni hogy nehéz dolgokat ne nagyon emelgessek, főképp ne sok ideig.

Akkor jött ki, mikor járdalapokat pakoltam napokig.

júl. 7. 13:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Meghúzni nem éreztem hogy meghúztam volna de egyszerűen nem értem mi lehet ez mer a férjem csomót se érzett bent
júl. 7. 19:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy az csak egy hely, ahova kisugárzik egy másik probléma? A derekad tájékán van egy csakra is (nem tudom, mennyire hisztek ebben), de akár már korábbi sérülés is kivetülhet oda.
júl. 7. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!