Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az lenne a kérdesem,hogy ezek...

Az lenne a kérdesem,hogy ezek a tunetek alapjan lehet agydaganatom? Nagyon felek tole az elmult 1 honapba vagy 10ràkot diagnosztizaltam magamon es most biztos vagyok az agydaganatban nagyon sokat stresszelek es szorongok egesznap,

Figyelt kérdés
Voltam orvosnal a tuneteimmel csinalt egy teljes nagy verkepet es azt mondta menjek el elmedoktorhoz mert nincs semmi pronlemam mert o latna a verkepben ha barmi fele rosszindulatu folyamat lenne bennem.Sokszor faj a fejem,homalyosan latok egyensulyom se jo annyira meg neha tompan hallok, meg parszor van hanyingerem de egyszer se hanytam elolvastam a tuneteit es egesznap figyelem magamat hogy vannak e tuneteket sulyos hipohondriam van es szorongok mar 40napja ezen es nagyon felek,jovoheten megyek maganuton koponya mr-re.

júl. 6. 15:10
 1/10 A kérdező kommentje:
Illetve a nyakam is faj a tarkom része es felette.
júl. 6. 15:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor elmész magánúton, és megnyugszol. Majd elmész pszichiáterhez is, mielőtt a többi 100 féle rákot is diagnosztizálnád magadnak.
júl. 6. 15:28
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
Ezert nem kene tultolni a furdosot
júl. 6. 15:30
 4/10 dr. Szabó János válasza:
56%
Szépnapot! Szerintem ezek a tünetek lehetnek mások is, de valószínűbb az hogy bebeszéled magadnak. Próbálj a barátaiddal bulizni,kikapcsolódni, de ha annyira szeretnél biztosra menni menj orvoshoz és kiderül minden! :D
júl. 6. 16:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Azt a dr-t azért nem kellett volna, Szabó Úr!
júl. 6. 16:28
 6/10 dr. Szabó János válasza:
51%
Jóéjt!
júl. 6. 16:32
 7/10 dr. Szabó János válasza:
51%
Egyébként ha szeretné bárki szívesen segítek szakmai tanácsokkal! Nyugodtan forduljanak felém :D
júl. 6. 16:52
 8/10 anonim ***** válasza:
59%

Sosem értettem hogy miért foglalkoznak ez emberek ezzel a betegséggel...

Így is nagy esély van rá, hogy idős korunkban rákosak legyünk sajnos.

júl. 6. 17:22
 9/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
A koponya MR majd kimutatja, ha van, addig nem lehet tudni, bár a tünetek eléggé szerteágazóak, szerintem tu-ra negatív lesz.
júl. 19. 14:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló tüneteim vannak és ugyanúgy stresszelek mint te. Kiderült mi volt a baj? Voltál mr vizsgálaton?
nov. 17. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!