Hogyan legyünk jobban?
Thaiföldön nyaralunk olyan részén ahol nem ajánlott a csapvizet fogyasztani , viszont én és az öcsém elég sokat ittunk belőle (szüleink akkor nem voltak a szállodában) most pedig morog, csikar, fáj a hasunk és elég durva vizes hasmenésünk van.. felváltva járjuk a WCt ha pedig egyszerre kell akkor én a recepció mellé futok a WCre.
Az öcsém 5 éves és szegénynek jobban csikar és megy a hasa mint nekem..
Fertőzött lehetett a víz vagy csak nem bírja a gyomrunk? 🤮🤢
"Thaiföldön nyaralunk olyan részén ahol nem ajánlott a csapvizet fogyasztani"
Én is hallottam erről az "urban legend"-ről!
Én csak azt nem értem hogy ilyenkor mire gondoltok?
Hogy titeket kikerül, ihattok egy hektoval?
5 nap durva hasmenés után az öcsém már csak napi 3x megy WCre és szilárdabb is neki, én még továbbra is szenvedek , elég ramatyul vagyok. A sok gáz csikarja a pocimat, és napi 4-6x kell wcznem ahol rettenetes gázok közepette kijön belőlem minden vizes formában
Tegnap repültünk haza én pedig a repülőn is a WCn ültem és fostam
Thaiföldön élek évek-óta.
Az országnak nincs olyan része, ahol iható a csapvíz, még a helyieknek is tilos. Mindenkinel ballonos vize van otthon.
Örüljetek, hogy nem kórházban kötöttetek ki kiszáradással.
Ázsiában soha, sehol ne igyatok csapvizet!!
Hát az biztos hogy soha többet…
Ilyen hosszú rémes vizes hasmenésem még sose volt mint itt. A hasam meg folyamatosan morgott glugyogott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!