Biden beteg, v csak idős, s nem érti?
80+ éves és közel sem lehetne azt mondani, hogy korához képest le van robbanva.
Azért csak amerikai elnök, csak utazgatnia kell folyamatosan, beszédeket kell mondania, még a vitára is kiállt Trump ellen. Azért ha van bárkinek a rokonságában 80+ éves nem hiszem, hogy az a tapasztalata vele, hogy utazik 2 óra hosszát, majd utána kiáll egy 2 óra hosszás vitára. Az én nagymamám is ebben a korban van és járni alig bír egyedül, a saját otthonában eltéved, havonta jár hozzá a mentő, 2 percet nem tud egy helyben megállni, ülni sem bír 30 percnél többet.
Biden egyáltalán nincs leépülve korához képest, csak nyilván arra már nem alkalmas, hogy a világ vezető hatalmát, az USA-t vezesse.
#8 TELITALÁLAT, lehet, hogy csak én láttam 2019/20-as twtr megosztásokon, de tényleg GYEREKLÁNY-HAJSIMIZŐ volt (néha egy két fiú is belekerült. Leginkább a bakfis lánykák (12- 13 évesek hajba-)szagolásával tűnt fel, szüleik álló-fogadadása közben, !!
TL azaz magyarul beteg, vagyis PEDÓ...
S ERRE 70 MILLA ( + 5 MILLA HALOTT) RÁ SZAVAZOTT. US beteg társadalom, #antifa ßß lázadásaikkal hazug aranykoPÓRsóikkal..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!