Miert fáj a karom?
Figyelt kérdés
Csak ugy most elkezdett a csuklo resznel meg feljebb a karomnal az er luktetni nagyon megilyedtem de az elmult aztam most faj csikit es ahogy a tenyeremet ki be nyitom nem birom rendesen nyitogatni es felek igy hajnali fe egykor be vagyok panikolva2024. jún. 27. 00:33
1/5 A kérdező kommentje:
Félek
2024. jún. 27. 00:35
2/5 anonim válasza:
Ne aggódj reggelre elfog múlni, ugyan nem tudom, hogy ez mi s miért van,de nekem is sokszor volt már ilyen.
Az a fontos, hogy ne (aggódj/pánikolj) tereld el a figyelmed s ne nagyon mozgasd/csinálj vele valamit ha nem muszáj ameddig ez fennáll.
3/5 anonim válasza:
És fontos, hogy ne keres rá google-ben mert csak magadat ijesztegeted feleslegesen...
(Talasztalat)
5/5 A kérdező kommentje:
Reggelre megis csak ellult
2024. jún. 27. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!